In mijn aangrijpende boek 'Altijd werken in emotie' neem ik je mee tijdens mijn werkzaamheden. Waargebeurde verhalen die kippenvel bezorgen en een duidelijk beeld geven van wat mijn werk inhoudt. Soms schokkende en verdrietige gebeurtenissen, maar ook leuke herinneringen heb ik beschreven.

Het boek is een samenvatting van beladen momenten uit mijn carrière. Gezinsdrama's, moord, zelfdodingen, ongevallen, maar ook emotionele momenten tijdens opbaringen die vroegtijdig moesten worden afgebroken. Een verminkt kind (door een van de ouders onherkenbaar gemaakt), een bewegend gezicht door ongedierte, brand in een mortuarium en nog veel meer. Herinneringen die tijdens het schrijven in mijn hoofd de revue passeerden, voor mij soms moeilijke momenten. Je gaat met me mee tijdens mijn werk, maar ik geef de lezer ook een kijkje in mijn privé leven. Het boek heeft 186 pagina's met vele indrukwekkende verhalen, geen foto's. De prijs is € 29,99. Gratis verzending binnen Nederland. Promotiefilm is hier te bekijken 

 Altijd werken in emotie - boek

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

______________________

 

Als de dood begint te ruiken

Ja, de bevolking helpen na de aardbeving 2023 in Turkije is het meest waardevolle en dankbare geweest wat ik tot nu toe in mijn leven heb mogen doen. Ik heb er veel verdriet gezien, heb er veel gehuild, maar heb er ook veel moois gebracht. Mijn tweede boek gaat niet over mijn werkzaamheden in Nederland, maar gaat volledig over de aardbeving in Turkije. Direct na de beving zijn we afgereisd naar het episch centrum, waar ik samen met Deathcare Germany gratis onze hulp heb gegeven. Een aangrijpend boek vol verhalen en foto's waarin ik je mee neem naar de meest indrukwekkende periode uit mijn leven. Het boek heeft 152 pagina's en de prijs is € 28,99 inclusief BTW. Gratis verzending binnen Nederland. Promotiefilm is hier te bekijken  Sommigen zullen de beelden in deze film als schokkend kunnen ervaren, je bent gewaarschuwd. 

 

Aardbeving Turkije Special Death Care

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bestellen boeken

Vermeld bij je bestelling je naam, adres, woonplaats en het aantal exemplaren.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een betaalverzoek per mail toegezonden. Als wij de betaling hebben ontvangen gaat het boek op de post. Wil je een gesigneerd exemplaar, vermeld dit dan bij je bestelling ;)

 

**  Ik krijg regelmatig de vraag waar mensen iets kunnen doneren om mijn bedrijf te steunen om de kosten die ik voor de hulp in Turkije heb gemaakt een beetje te verzachten. Mocht je perse een vrije gift willen doen, dan kan dat op mijn rekening NL87 KNAB 0764 4944 30 op naam van Special Death Care ** 

 

 

Recensies 

 • 'Als de dood begint te ruiken' Gister bij thuiskomt lag jouw nieuwe boek te wachten op de deurmat en eigenlijk ben ik direct na het openen van de envelop begonnen met lezen tot de laatste bladzijde. Ik ben er stil van, niet voor te stellen wat je daar ziet, voelt en meemaakt. De foto's laten zien hoe verwoest alles is. De manier waarop jij beschrijft hoe je dit avontuur hebt beleefd raakt me diep. Het is mooi om te zien dat zoveel specialisten afreizen met maar 1 doel, families helpen hun dierbaren terug te vinden en terug te geven (en dat met alle gevaren van dien). En het contrast wat je beschrijft bij terugkomst in Nederland is ontzettend groot. Piloten, stewardessen, families en vrijwilligers laten op alle mogelijke manieren voelen en zien hoe dankbaar ze zijn met alle mogelijke hulp. Je hebt me weer meegenomen in een bijzonder verhaal, echt een aanrader voor iedereen! En wat heel kenmerkend is zijn de mooie stukjes humor die je vermakelijk weet te beschrijven. Ik kan maar 1 ding zeggen: Je bent een gedreven vakman met het hart op de juiste plaats, blijf wie je bent. Respect! 

 • 'Als de dood begint te ruiken' Respect, liefde, empathie, jezelf op plek 2 en je medemens op 1.

 • 'Als de dood begint te ruiken' Ik heb het boek in 1 adem uitgelezen. Dat jullie zo lang in die omstandigheden op de been zijn gebleven.. Ik begrijp de dankbaarheid van alle mensen daar. Heel veel respect!
   
 • 'Als de dood begint te ruiken' Ik heb het boek op dinsdag 14.30 uur uit de brievenbus gehaald en aan het eindvan de middag lag het uitgelezen op tafel. Wat een indrukkend boek, onvoorstelbaar wat een leed je daar hebt gezien/meegemaakt. Diep respect daarvoor!

 • 'Als de dood begint te ruiken' Gisteren ontvangen en vanmorgen beginnen te lezen, in 1 keer uitgelezen. Je voelt de emotie, het verdriet in elke letter. Alsof ik er zelf bij was. Wat lijkt het me fantastisch om dit te kunnen betekenen voor de nabestaanden. Fantastisch werk verricht Edwin en fantastisch verwoord.

 • 'Altijd werken in emotie' Ben middenin je boek Edwin en het verhaal van de jongeman met het roze gezicht en rode neus zal me altijd bijblijven. Fantastisch! En nu lees ik hardop lachend het stuk over je geurherkenning en de kassarij bij de supermarkt. We zijn gewaarschuwd (al is de kans dat ik je in de supermarkt tegenkom gelukkig heel klein). Top boek en aanrader voor alle mensen werkzaam in de uitvaartbranche en zorg!

 • 'Altijd werken in emotie' Beste Edwin, gisteren je boek mogen ontvangen. Heb het in één adem uitgelezen, wat een prachtige verwoording (en ja soms dacht ik ook in plaatjes) van het werk wat jij doet en wat jij (en andere disciplines waarmee je werkt) daarmee kunt betekenen voor mensen die iemand moeten missen. PRACHTIG! Dank voor deze inkijk.
 • 'Altijd werken in emotie' Ik heb hem en zodra je begint te lezen ben je unstoppable ..... Alsof je erbij aanwezig bent zo voelt het!

 • 'Altijd werken in emotie' Ik ben begonnen in het boek en eerlijk waar! Petje af! De verhalen beschreven zoals je me ze zou vertellen! Zo puur maar zeker ook perfect verwoord (voor nabestaanden). Voor mensen die niet weten wat jouw werk inhoud geeft dit de juiste indruk! Mag je trots op zijn!

 • 'Altijd werken in emotie' Wat een mooi boek. Je wordt er helemaal ingezogen en je voelt de emoties. Gelezen met een lach en een traan, een diepe indruk achterlatend...

 • 'Altijd werken in emotie' Ik heb met regelmaat een “startershobbel” bij het lezen van een boek. Beste Edwin, jouw boek heb ik met dikke tranen, een schaterlach, serieuze kippenvel, oprechte bewondering voor jouw werk en door jouw stijl van schrijven in 1 ruk uitgelezen. Jouw boek krijgt een waardig plaatsje in mijn boekenkast.

 • 'Altijd werken in emotie' Een aanrader, erg indrukwekkend. Daar waar deuren dicht gaan, gaat hij ze weer openen. Respect!
  Een afscheid is zo belangrijk voor de nabestaanden.

 • 'Altijd werken in emotie' Openhartig geschreven en erg indrukwekkend om te lezen. Het laat mij, in positieve zin, niet los. Het boek ligt voor handen en ik pak ‘m nog regelmatig om nog eens een paar bladzijden te lezen.

 • 'Altijd werken in emotie' Mooi boek, geweldig geschreven met waardevolle lessen maar vooral passie voor het vak. Aanrader!!!

 • 'Altijd werken in emotie' Ook namens mij groot compliment voor jou. Boeiend en tevens leerzaam dmv dit boek een kijkje te nemen in jouw dagelijkse werkzaamheden.... Dank je wel daarvoor! 👍🏻

 • 'Altijd werken in emotie' Voor iedereen in en om de branche: lezen, lachen huilen. Echt een super boek! 😘

 • 'Altijd werken in emotie' Zo als je werkt zo schrijf je! Innemend, vakkundig en boeiend!

 • 'Altijd werken in emotie' Ik vond het mooi geschreven en zoals het is. Geen lugubere details. Het gaat om het resultaat. Je mag er trots op zijn.

 • 'Altijd werken in emotie' Wauw Edwin wat waanzinnig en bijzijzonder om te lezen. Jij maakt nabestaanden iets minder ongelukkig maar mij maak je een stuk gelukkiger door de inhoud van je boek. Prachtig zoals jij jezelf blootgeef in dit boek. Doelgericht, emotioneel en met enorm veel kennis en respect. Zo onbetaalbaar wat jij mensen kunt geven. 

 • 'Altijd werken in emotie' Wat een bijzonder werk en wat een mooie bijdrage kan jij leveren in het rouwproces❤ (En zoals je in je boek beschrijft, eierkoeken krijgen wel een andere betekenis 😅)

 • 'Altijd werken in emotie' Wat een prachtige herinneringen die je deelt. Ik heb er drie avonden over gedaan, zoveel emotie en gevoelens lezen, respect. Veel herkenning in je verhalen.

 • 'Altijd werken in emotie' Ik heb je boek vanmiddag uit de brievenbus gehaald, en net de laatste bladzijde gelezen. Ik ben nog niet zo lang werkzaam in de overledene zorg, maar wat ben ik je dankbaar dat jij je ervaringen in een boek hebt verwerkt. Ik heb het gelezen met een lach en een traan, met verbazing en met heel veel respect voor jouw kwetsbare opstelling.

 • 'Altijd werken in emotie' Als je de verhalen leest beleef en voel je de emoties.

 • 'Altijd werken in emotie' Boeiend van het begin tot het eind👍