Print

 

Special Death Care, specialistische postmortale zorg.

 

Met meer dan 21 jaar ervaring in:

is Edwin Spieard, eigenaar Special Death Care en auteur van het boek 'Altijd werken in emotie', als zelfstandige oproepbaar en inzetbaar om nabestaanden, uitvaartverzorgers, forensische artsen, donatieteams, scholen en justitie te ondersteunen bij bovenstaande werkzaamheden.

Uniek aan Special Death Care is dat behandelingen, schouw en restauraties plaats kunnen vinden in de eigen mobiele unit. Hierdoor is Special Death Care uitgebreid inzetbaar voor hulpverleners, justitie, uitvaartondernemers en nabestaanden.

Tevens kan de Special Death Care mobiele unit gebruikt worden voor vervoer van een overledene. Denk hierbij ook aan het plotseling overlijden van een patiƫnt op bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, het overbrengen van een overledene naar een ziekenhuis voor obductie/ donatie of het internationaal vervoer van een overledene.

Edwin Spieard is actief deelnemer aan het DeathCare Embalmingteam Germany, een humanitaire hulp organisatie (winnaar Funeral Award 2015) die internationaal ingezet kan worden bij identificatie en restauratie/ balsemen van dodelijke slachtoffers bij grote rampen.

De missie van Special Death Care is om nabestaanden iets minder ongelukkig te maken door de mogelijkheid te bieden afscheid te kunnen nemen van hun dierbare. 

In het boek 'Altijd werken in emotie' neemt hij je mee in zijn wereld.

 

U kunt Special Death Care bereiken via  +31 6 40 12 10 82

Edwin Spieard

 Wagens Special Death Care